Vouwgordijnen

Vouwgordijnen geven sfeer aan ieder interieur. Onze collectie is enkel gevuld met de beste kwaliteit vouwgordijnen die altijd een passende oplossing voor u vormen.

Onze collectie

De collectie vouwgordijnen bestaat uit stoffen in verschillende tinten wit, beige, grijs, felle kleuren of stoere denims. U heeft de keuze uit transparante, lichtdoorlatende en verduisterende stoffen. Bijna elke stof kan gevoerd worden. Maak het vouwgordijn helemaal af in uw eigen stijl. Kies voor een houten onderlat, hippe ringen, een opvallende bies of mooi stiksel.

Modellen

Vouwgordijnen zijn verkrijgbaar in acht modellen, elk met een eigen uitstraling. Zo is een vouwgordijn met baleinen wat strakker en zonder baleinen wat nonchalanter. Vouwgordijnen zijn gemakkelijk te bedienen, en voor moeilijk bereikbare plaatsen of puur gemak kunt u uw vouwgordijn laten voorzien van elektrische bediening.

vouwgordijn

Uw vouwgordijnen

Benieuwd naar de mogelijkheden die er voor u liggen? Neem dan even contact met ons op. Wij beantwoorden u vragen graag en adviseren waar dat nodig is. Vraag vrijblijvend een offerte aan of kom even aanwaaien in onze showroom.

(0182) 502 678

Maak kennis met onze unieke werkwijze