Houten Jaloezieën

Creëer een unieke sfeer in huis met op maat gemaakte houten jaloezieën. Speel zelf met de lichtinval en bepaal aan hoeveel privacy je behoefte hebt.

Daarom houten jaloezieën

Creëer een unieke sfeer in huis met op maat gemaakte houten jaloezieën. Het natuurlijke materiaal geeft uw interieur een exclusieve en trendy uitstraling en treedt moeiteloos in harmonie met iedere woonstijl. Speel met de lichtinval in huis door de lamellen zachtjes te kantelen. Woont u aan een drukke straat waar veel mensen langslopen of heeft uw woning grote raampartijen? Dan heeft het kantelen van de lamellen als bijkomend voordeel dat u ook eenvoudig uw privacy bepaalt.

Mogelijkheden

Maak uw houten jaloezie extra persoonlijk met een contrasterend of bijpassend ladderband. Door bijvoorbeeld witte houten jaloezieën te combineren met ladderband in een donkere kleur, valt uw raamdecoratie nog meer op! Ladderband heeft als bijkomend voordeel dat het de lamelgaatjes uit het zicht laat verdwijnen.

Keuze uit diverse lamellen
De lamellen van houten jaloezieën zijn verkrijgbaar in:

  • 25 mm, voor een subtiele uitstraling.
  • 50 mm, passend in ieder interieur.
  • 65 mm, voor een robuuster effect.

U kunt kiezen uit verschillende soorten hout, of uit geverfde lamellen in diverse kleuren.

Houten jaloezieën worden standaard uitgevoerd met een optrek koord en een tuimelkoord. Dankzij innovatieve technieken gaat het kantelen van lamellen gemakkelijk. Ook het optrekken en laten dalen kan met een vloeiende beweging. De bediening is naar keuze links, rechts of kruislings.

Jaloezieën van hout gemaakt

Sunpro helpt u graag

Alle raamdecoratie wordt op maat gemaakt zodat uw gekozen raamdecoratie helemaal naar wens is en perfect hangt. Op deze manier heeft u er het langste plezier van! Bent u geïnteresseerd in de houten jaloezieën? Kom dan voor meer informatie langs in onze showroom in Haastrecht of neem contact met ons op. Uiteraard kunt u ook vrijblijvend gebruik maken van de mogelijkheid om een offerte aan te vragen.

(0182) 502 678

Maak kennis met onze unieke werkwijze