Paneelgordijnen

Paneelgordijnen zijn veel meer dan alleen raamdecoratie, ze kunnen op meerdere plekken worden ingezet en uw ruimte écht uniek maken.

Ideaal voor een raam

Paneelgordijnen zijn vooral geschikt voor grote raampartijen en als u van een strak en modern interieur houdt. U kunt panelen met verschillende transparanties en verschillende kleuren combineren. De breedte van een paneel is minimaal 40 cm en maximaal 140 cm.

Veel meer mogelijkheden

Paneelgordijnen zijn meer dan alleen raamdecoratie. Ze zijn ook heel geschikt om op een speelse en creatieve manier één ruimte op te delen in twee. Naast het opsplitsen van een ruimte of het decoreren van uw raam functioneert een paneelgordijn ook heel goed als kastdeur. Hiermee maak u uw interieur bijzonder.

Door uw paneelgordijn af te werken met de aluminium onderlat krijgt het een modern aanzien. Heeft u in dezelfde ruimte ook kleinere ramen? Kies dan voor die ramen een rolgordijn in dezelfde stof. Zo blijft uw interieur één geheel.

paneelgordijn

Wij helpen u graag

Rolgordijnen laten plaatsen in bijvoorbeeld uw slaapkamer? Paneelgordijnen kunt u op veel verschillende manieren inzetten. Neem vrijblijvend contact met ons op. Dan voorzien we u graag van extra informatie en adviseren we waar dat nodig is. Vraag een offerte aan of kom eens langs in onze showroom.

(0182) 502 678

Maak kennis met onze unieke werkwijze