Screens

Op zoek naar een windvrije zonweringsoplossing die voor privacy zorgt terwijl u hier vanaf de binnenkant weinig van merkt? Dan zijn screens voor u de ideale oplossing.

Recht hangende zonwering

Screens zijn een recht hangende zonweringstoepassing. Doordat het doek recht naar beneden hangt, houdt dit optimaal de van opzij komende zon tegen, heeft de wind er minder grip op en kunt u er gemakkelijk langs lopen. Screendoek is enigszins open van structuur waardoor het zicht naar buiten behouden blijft terwijl het zicht naar binnen toe overdag nihil is. Ideaal voor mensen die veel van huis zijn.

Screen opties

Het doek is gemaakt van glasvezel, is oersterk en lichtecht. Er kan gekozen worden uit een hele reeks van kleuren. Naast een tiental standaard bakkleuren is een screen in elke ralkleur als optie leverbaar.

Een screen kan bediend worden door middel van band, staaldraad of oogwindwerk met slingerstang. Het summum van comfort is natuurlijk elektrische bediening al dan niet met afstandbediening.

Ook zijn er tegenwoordig Zip screens verkrijgbaar. Deze screens zijn qua opzet het zelfde als normale screens met het verschil dat het doek aan de zijkant wordt vastgehouden in de geleiders. Aan de zijkanten van het doek zit een rits genaaid die door een speciaal kunststof profiel in de geleiders wordt vastgehouden. Dit heeft als voordeel een veel grotere windvastheid en minder storend geklapper van het doek bij wind. Ook insecten hebben zo minder kans een eventueel openstaand raam binnen te komen.

Waarom screens?

N
Voor elk raam een passende oplossing
N
Weinig tot geen last van wind
N
Verschillende soorten bedieningsmogelijkheden
N
Het zicht naar binnen is overdag nihil
N
Naar buiten kijken gaat prima
N
Leverbaar in allerlei verschillende kleuren
Zonnenschermen

Sunpro installeert uw screens

Het voordeel van screens is dat deze in veel verschillende soorten en maten kunnen worden ontwikkeld. Zo hebben wij altijd een passende oplossing voor uw raam. Neem daarom altijd even contact met ons op. Dan kijken we graag met u mee naar wat voor u de beste optie is voor een scherpe prijs. U kunt contact met ons opnemen, vrijblijvend een offerte aanvragen of even langskomen in de showroom.

(0182) 502 678

Maak kennis met onze unieke werkwijze