Serre Zonwering

Veranderd uw serre in de zomer in een sauna? Voorkom dat uw serre opwarmt door zonwering te plaatsen. Dan kunt u ook in de zomer hier ‘gewoon’ van genieten.

Uw serre lekker koel

Speciaal voor serres of veranda ontworpen zonwering die buiten op de serre wordt gemonteerd. Serrezonwering is speciaal ontworpen om in de zomer uw serre of veranda lekker koel te houden. Het systeem bestaat uit een cassette met geleiders die op de serre wordt gemonteerd, door deze geleiders loopt het doek. Serrezonwering wordt standaard uitgerust met elektrische bediening voor een hoog bedieningsgemak.

Onze oplossing

Een screen voor hellende en horizontale glaspartijen, lichtstraten, compacte serre en veranda’s. De zipscreen technologie houdt het doek strak gespannen op elke hoogte, zelfs bij harde wind. Deze screen kan tot 250 cm breed geleverd worden met een maximale uitval van 250 cm.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Twijfel dan niet en neem contact met ons op. Daarnaast kunt u ook vrijblijvend een offerte aanvragen of even langskomen in de showroom.

Zonwering over serre

(0182) 502 678

Maak kennis met onze unieke werkwijze