Duo/Prestige Rolgordijnen

Geniet van oneindig variëren met de ruime oplossingsmogelijkheden van onze rolgordijnen. Bij Sunpro bent u aan het juiste adres voor advies en het laten leveren van uw duo/prestige rolgordijnen.

Oneindig variëren

Eindeloos variëren met duo rolgordijnen. Het duo rolgordijn kent drie verschillende standen: open, voor vrij doorzicht, halfopen voor gefilterde lichtinval en gesloten voor maximale lichtwering en privacy. Omdat je de stoflagen op elke gewenste stand kunt schuiven, kunt u oneindig variëren met het licht. Als het duo rolgordijn neergelaten is, zijn de stofbanen altijd gesloten.

Uitgebreid aanbod

Duo rolgordijnen zijn verkrijgbaar met verschillende baanbreedtes: van 4,5 cm (S) voor een subtiel effect, tot maar liefst 40 cm (XXL). De stoere brede banen staan heel mooi voor grote ramen.

Je kunt kiezen uit een uitgebreid aanbod van stoffen in de kleurgroepen wit, beige, bruin, grijs, taupe en zwart. Alle stoffen zijn van hoge kwaliteit, lichtecht en nagenoeg krimpvrij. Ze zijn ook verkrijgbaar als rolgordijn. Ideaal dus als je duo rolgordijnen met enkele rolgordijnen in je woning wilt combineren.

Duo rolgordijnen staan ook mooi voor grote ramen en schuifpuien. Veel stoffen in de collectie zijn zelfs geschikt voor ramen tot maar liefst 270 cm breed. Kies je voor een verduisterende stof? Dan wordt je duo rolgordijn standaard uitgevoerd in een verduisterend model. Hierbij zitten de twee stoflagen strak tegen elkaar aan, voor maximale verduistering. Je verduisterende duo rolgordijn wordt uitgevoerd met een stijlvolle koof en een verduisterende onder lat. Dit model blokkeert het licht vrijwel helemaal en is dus ideaal voor de slaapkamer.

Duo Prestige Gordijnen

Uw duo/prestige rolgordijnen

Zijn duo/prestige gordijnen de juiste oplossing voor u? Of twijfelt u en dient u van advies te worden voorzien? Dan bent u bij Sunpro aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee. Neem daarom altijd even contact met ons op of kom even langs in de showroom. Ook kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.

(0182) 502 678

Maak kennis met onze unieke werkwijze