Rolgordijnen

Onze uitgebreide collectie bestaat uit mooie stoffen en ruim 400 kleuren. Zo vindt u altijd de kleur die perfect binnen uw interieur past!

Wat kiest u?

De collectie rolgordijnen biedt zowel verduisterende stoffen als lichtdoorlatende stoffen. Kies een verduisterende stof in de slaapkamer voor een goede nachtrust of ga voor een lichtdoorlatende stof in de woonkamer, voor een sfeervolle lichtinval en voldoende privacy.

Geef uw interieur een persoonlijke tint en maak uw rolgordijn compleet met de verschillende mogelijkheden in afwerking. Kies bijvoorbeeld voor een bijpassend of contrasterend stiksel of maak uw rolgordijn compleet met een houten onderlat. Stoere ringen in de onderafwerking van uw rolgordijn zorgen voor een speels accent. Zo wordt uw rolgordijn nog persoonlijker en niet zo gewoon meer.

Draai-kiepramen zijn erg functioneel omdat ze op twee manieren open kunnen. Echter, wanneer het raam naar binnen toe geopend wordt, zit vaak de raamdecoratie in de weg.

Een rolgordijn met cassette is dan de perfecte oplossing. Dit systeem wordt op het raam geplaatst zodat u het raam op alle manieren kunt openen. Daarnaast voorkomt het rolgordijn met cassette lichtkieren wanneer duisternis gewenst is. U kunt uw rolgordijn ook bevestigen door middel van klemsteunen op uw draai-kiepraam. Met behulp van spandraden blijft uw rolgordijn goed op zijn plek en wordt klapperen voorkomen.

De op maat gemaakte rolgordijnen zijn ook geschikt voor een dakraam. Bevindt het dakraam zich in een slaapkamer en wilt u profiteren van een goede nachtrust? Kies dan voor een verduisterende stof. Doordat de stof aan alle kanten ingesloten zit worden lichtkieren voorkomen.

Wij kunnen ook de rolgordijnen uit de Lief! collectie leveren.

rolgordijnen kopen

Sunpro levert graag uw rolgordijnen

Wij leveren graag uw rolgordijnen. Neem daarom bij twijfel altijd even contact met ons op. Dan denken we graag met u meekijken en adviseren wij u waar dat nodig is. Zo kunt u binnen de kortste keren genieten van mooie rolgordijnen. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem even contact met ons op. Uiteraard bent u ook van harte welkom binnen onze showroom.

(0182) 502 678

Maak kennis met onze unieke werkwijze