Markiezen

Markiezen behoren tot de meest traditionele zonwering. Het is een van de meest gebruikte toepassingen, ze gaan al jaren mee. Daarnaast kunnen ze op veel verschillende plekken worden toegepast.

Uitstekende zij-zon wering

Een markies is een enorm interessant zonwering product. Deze unieke toepassing gaat niet voor niets al velen jaren mee. Heeft u namelijk last van zij-zon dan bieden markiezen hier de ideale oplossing voor. Mede door de ’traditionele’ look en de grote verscheidenheid aan doekkleuren is er voor iedere locatie een passende markies te vinden.

Hout én aluminium

Markiezen zijn in zowel hout als aluminium verkrijgbaar. Leverbaar in verschillende kleuren leveren ze altijd de juiste oplossing voor ieder huis. Op zoek naar een eenvoudige oplossing om zon buiten te houden op een manier die uw huis siert? Dan zijn markiezen voor u de ideale oplossing. Daarnaast zijn ze zowel elektrisch als via een koord te bedienen.

Neem daarom altijd vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan. Vanaf moment één komt u in contact met een expert die graag uw vragen over markiezen of andere zonwering beantwoord. Daarnaast kijken we graag met u mee om te kijken wat voor u de ideale oplossing is.

Waarom markiezen?

N

Markiezen zijn de ideale oplossing voor zij-zon

N

Ze geven uw huis een ’traditionele’ look

N

Elektrisch- of koordbediening is beide mogelijk

N

Ze zijn niet windgevoelig

N
Door de diversiteit aan kleuren is er altijd een passende oplossing

Markiezen een nieuw leven in blazen

Heeft u bestaande markiezen maar kunnen deze wel een opknapbeurt gebruiken? Ook dan bent u bij Sunpro aan het juiste adres. Nieuwe doeken geven uw markiezen weer de uitstraling die ze hadden. Ze lijken weer als nieuw en zorgen voor een vernieuwde uitstraling. Deze oplossing is ideaal als uw markiezen niet meer de uitstraling hebben die het vroeger wel had.

(0182) 502 678

Maak kennis met onze unieke werkwijze