Zonweringdoeken

Zonweringdoeken zijn ontwikkeld voor buitengebruik. Het materiaal kan tegen een stootje en gaat lang mee. Voor nieuwe of vervanging van een zonweringstoepassing bent u bij Sunpro aan het juiste adres.

De keuze is ruim

De keuze in zonweringdoeken is enorm, waardoor het soms moeilijk is om tot een keuze te komen. Wij nemen de tijd om samen met u te zoeken naar de mooiste oplossing zodat u, mede door de hoge kwaliteit van het doek, jarenlang kunt genieten van uw zonnescherm of markies. Wij leveren uitsluitend doeken van de hoogste kwaliteit van onder andere Dickson en Tibelly.

Materiaal

Zonwering is speciaal voor buitengebruik ontwikkeld. Ze zijn enorm sterk, kleurrecht, weerbestendig en luchtdoorlatend. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat ze lang meegaan en voor lange tijd goed blijven. De vet, vuil, olie en waterafstotende finish zorgt ervoor dat ze makkelijk zijn te reinigen.

Zijn uw zonweringdoeken versleten dan kan het vervangen hiervan vaak ervoor zorgen dat uw zonweringstoepassing er weer als nieuw uit ziet.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan even contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom.

(0182) 502 678

Maak kennis met onze unieke werkwijze