Knikarmschermen

Deze veel gebruikte toepassing is ideaal voor terrassen of andere plaatsen waar u buiten kunt zitten. Ze zorgen voor sfeer en gemak.

Ideaal voor een terras

Knikarmschermen, ook wel terrasschermen genoemd, kunnen op veel verschillende plekken worden geplaatst. Ze worden het meest gebruikt om een koele plek op het terras of in de tuin te creëren waar een vrije doorloop verrijst is. Wij leveren uitsluitend zonwering van gerenommeerde merken zoals Verano en Rainbow.

Soorten knikarmschermen

Er zijn te veel soorten knikarmschermen om allemaal op te nemen op onze website. Daarom hebben wij een selectie gemaakt voor u. Hieronder vind u de beste opties opgesomd met daarbij de belangrijkste informatie. U bent uiteraard welkom deze schermen te komen bekijken in de showroom.

Knikarmscherm

Onze knikarmschermen

St. Tropez

De st. Tropez is ideaal om breder terras te overspannen. de maximale uitval is 3500 mm. Tot 7 meter 50 uit één stuk en kan zelfs tot 14 meter gekoppeld geleverd worden. Verschillende kleuren en veel mooie stoffen zijn te combineren met uw scherm

 

Salou

Een mooi solide en degelijk scherm van Verano. Dit model is te krijgen in verschillende kleuren en met heel veel zonwering doeken in veel kleuren

Ibiza+

Ibiza+

De uiterst fraaie belijningen en ronde vormgeving zorgen voor een verfraaiing aan de gevel. Het mooie uiterlijk van dit scherm in combinatie met zijn functionaliteit zorgt voor jarenlang schaduwplezier. Door een speciaal gevormde kap in combinatie met speciale oploopnokken sluit de voorlijst altijd naadloos aan op de kap, zodat het doek optimaal wordt beschermd tegen weersinvloeden.

De toegepaste knikarmen bestaan uit zware kokerprofielen en robuuste verbindingstukken. Alle verbindingen in de schermen worden gemaakt met roestvrijstalen bouten en moeren. Dit scherm heeft een maximale breedte van 550 cm en een uitval tot 300 cm en kan voorzien worden van een oogwindwerk en of elektrische bediening. En met een doek naar keuze bent u verzekerd van een mooi en degelijk scherm tegen een voordelige prijs.

Ibiza+

Ibiza+ limited edition

Een zeer exclusief knikarmscherm gebaseerd op de ibiza+. Een aantal jaar geleden is het idee ontstaan een productlijn op de markt te brengen die afweek van het gebruikelijke. Zo is de limited edition serie onstaan en dit is inmiddels een succesvolle formule gebleken. Met de keuze uit twee kleuren structuurlak (antracietgrijs en stargrey) en de keus uit diverse bijpassende doeken weet u zeker dat u een exclusief scherm aan de muur heeft hangen.

De uiterst fraaie belijning en de ronde vormgeving zorgen voor een verfraaing van uw gevel. Het doek is 100% acryl geweven en heeft een gewicht van 310 gram per m2. Door de zware finishing is het doek vocht bestendig, rot- en schimmelvrij, vet- en vuilafstotend en bestand tegen weersinvloeden. Het scherm is leverbaar tot 550 cm breed en een uitval van maximaal 300 cm.

Een superscherm met een gunstig prijsniveau.

Ibiza+

Ipanema

De Ipanema is een van de topschermen uit het Verano assortiment. Het is en compact cassettescherm met een slank gelijnde bovenkap en voorlijst. Zelfs bij geopend scherm is de oprolbuis niet zichtbaar. De Ipanema is standaard leverbaar in 6 kleuren waaronder 3 structuurlakken.

De Ipanema is traploos in te stellen in bijna elke hellingshoek. Dit maakt het scherm ook uitstekend geschikt voor montage onder een balkon. De voorlijst is perfect af te stellen waardoor een optimale sluiting van het scherm wordt gegarandeerd. De uitval is 200, 250 of 300cm.

Een super slank scherm en een plaatje aan de gevel.

Knikarmschermen van Sunpro

Mocht u vragen hebben dan kunt u die ons altijd stellen. In onze showroom zijn de meeste producten aanwezig zodat u alles op uw gemak kunt bekijken. U kunt ook vrijblijvend een offerte aanvragen. Als u daar ons offerteformulier voor gebruikt dan beantwoorden wij die zo snel mogelijk.

(0182) 502 678

Maak kennis met onze unieke werkwijze