Outdoor Living

Lekker van het ‘buiten zijn’ genieten, elk tijdstip op ieder moment van het jaar? Dan is een terrasoverkapping of het outdoor living assortiment echt iets voor jou.

Terrasoverkapping & outdoor living

Wilt u heel het jaar kunnen genieten van buiten? Outdoor living zorgt er door middel van een terrasoverkapping voor dat u altijd kunt genieten van uw tuin. Het breidt uw huis uit en maakt uw tuin meer sfeervol. Buiten ontbijten of nog even borrelen op het terras met uw vrienden hangt niet meer af van het weer. Voor een scherpe prijs zit u straks tot diep in het najaar lekker warm en droog onder uw overkapping.

Verschillende soorten

Terrasoverkappingen zijn er in allerlei soorten en maten. Aan de hand van een observatie kunnen wij u juist informeren over de maat en materiaal van uw outdoor living toepassing. Zo weten we allebei zeker dat we de juiste keuze maken.

Niet alle overkappingen dienen hetzelfde doel. Heeft u behoefte aan een volledige overkapping die tegen verschillende weersomstandigheden bestendig is of is puur een zonwering voldoende? We maken graag kennis met u om u van advies te voorzien. Neem daarom contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Terrasoverkapping

Bekijk ons aanbod

Hieronder vind u ons assortiment, inclusief downloadbare folder

Iseo V905 1

Iseo V905

De Iseo V905 van Verano is een prachtige aanvulling voor uw woning en tuin. U creëert meer leefruimte, meer comfort én meer sfeer. En dat alles voor een gunstige prijs. De Iseo is een stabiele overkapping met polycarbonaat platen. Deze sterke kunststof is nagenoeg onbreekbaar en licht van gewicht.

Rainbow Fiësta

Rainbow Fiësta

het Rainbow Fiësta verandadak wordt standaard uitgevoerd met platen van polycarbonaat. Naast deze platen is het dak ook uitvoerbaar met 44.2 glasplaten. De Fiësta kent een variabele hellingshoek waardoor er bijna geen situatie is waarin de Fiësta niet geplaatst kan worden. Optioneel met funderingspoeren, zonwerende platen en sfeervolle LED-verlichting.

Riva V920

Riva V920

De Riva V920 is een stijlvolle terrasoverkapping met een luxe uitstraling. Bovendien heeft u bij een breedte 6,5 meter maar twee palen nodig. Ideaal dus voor bredere tuinen. Deze overkapping wordt standaard geleverd met helder gelaagd glas. uiteraard kunt u ook kiezen voor polycarbonaat. Ook kunt u de zijkanten dicht maken met glaswanden en een schuifpui. Zo ontstaat een complete tuinkamer, waar u heerlijk kunt genieten van uw tuin.

Tumba

Tumba

De Tumba is het nieuwe paradeplaatje van Verano. Dit scherm is ideaal om het huis te verlengen. Het scherm is uitgevoerd met een Somfy IO motor. Het doek krijgt een naad over de breedte ipv de lengte zoals bij knikarmschermen gebruikelijk is. Tijdens een bui kunt u dus gewoon onder het scherm blijven zitten. Door de automatische vergrendeling staat het doek mooi strak.

Neem voor meer informatie contact met ons op of bezoek onze showroom.

(0182) 502 678

Maak kennis met onze unieke werkwijze