Plissé en Duo Plissé

Onze ruime assortiment aan plissé en duo plissé biedt altijd een oplossing voor uw raam. Geniet van privacy maar met voldoende licht in huis.

Onze collectie

De modieuze collectie plisségordijnen en dupligordijnen biedt prachtige, verfijnde stoffen in de mooiste trendkleuren. Plisségordijnen bestaan uit één laag stof met een subtiele horizontale plooi van 20 mm voor een verfijnde uitstraling of de robuuste plooi van 32 mm. Vooral voor grote raampartijen geeft de plooibreedte van 32 mm een grootse uitstraling.

Hoogwaardig product 

Een kwalitatief hoogwaardige en subtiele afwerking zorgt voor een strak aanzien en door de variatie aan mogelijkheden past het plisségordijn in elke interieurstijl.

Uitermate geschikt voor bijzondere ramen. Deze binnenzonwering is geschikt voor ramen met een bijzondere vorm. Denk aan ronde ramen, driehoeksramen of de ramen van serres en erkers. Plisségordijnen zijn beschikbaar in allerlei modellen en vormen zodat elk type raam bekleed kan worden.

U kunt uw plisségordijn zo samenstellen dat u het gordijn niet alleen neer kunt laten maar ook van onder naar boven kunt oplaten. Dit heet ook wel vrij pakket. Ideaal voor als u licht binnen wilt laten in uw huis maar ook voldoende privacy wilt behouden.

Plisségordijnen/dupligordijnen hebben een isolerende werking. Eén van de vele praktische voordelen van deze stijlvolle binnenzonwering.

Jouw plissé en duo plissé

Overtuigd van onze plissé en duo plissé toepassingen of dient u verder geïnformeerd te worden? Dan komen wij graag met u in contact. Vraag vrijblijvend een offerte aan of breng een bezoek aan onze showroom.

(0182) 502 678

Maak kennis met onze unieke werkwijze