Verticale Jaloezieën

Verticale jaloezieën is een enorm moderne toepassing die veelgebruikt wordt. Ons assortiment bestaat uit enorm veel verschillende soorten materialen en kleuren.

Voor ieder raam een oplossing

Een groot voordeel van op maat gemaakte verticale jaloezieën is dat ze geschikt zijn voor vrijwel alle raamvormen. Of u nu een schuin raam, erker of toograam hebt, er is altijd een oplossing. De verticale lamel heeft een modern karakter. U maakt uw verticale jaloezie uniek door verschillende lamellen in transparantie of kleur te combineren. Of door uw jaloezie te laten voorzien van stijlvolle knopen, stiksels in contrasterende kleuren, stoere ringen of decoratieve strips.

Verschillende soorten

Verticale jaloezieën zijn beschikbaar in verschillende materialen: stof, aluminium en kunststof. U kunt uw jaloezie laten uitvoeren met lamellen in diverse breedtes. Voor een zachte en warme uitstraling kiest u lamellen van stof. Stoffen verticale jaloezieën zijn verkrijgbaar in 89 mm, 127 mm en met de extra brede 250 mm lamellen. De laatste hebben een robuuste uitstraling.

Aluminium lamellen geven een strak en modern effect aan een ruimte. Ze zijn ook geschikt voor de badkamer en met een vochtige doek eenvoudig schoon te houden. Aluminium verticale jaloezieën zijn verkrijgbaar met 50 mm, 70 mm en 89 mm lamellen.

Daarnaast biedt de collectie u ook een ruime keuze in kunststof lamellen. Deze lamellen zijn duurzaam, praktisch in gebruik en ook geschikt voor de badkamer. Verticale jaloezieën van kunststof zijn verkrijgbaar met 52 mm, 70 mm, 89 mm, 127 mm en 250 mm lamellen.

Jaloezieen verticaal

Verticale jaloezieën van Sunpro

Overtuigd van verticale jaloezieën of wilt u het graag beter leren kennen? Wij helpen u graag verder. We voorzien u van de informatie die ontbreekt en adviseren mocht u hier behoefte aan hebben. Neem daarom bij twijfel altijd even contact met ons op. Ook kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen of even langskomen in onze showroom.

(0182) 502 678

Maak kennis met onze unieke werkwijze