Motoren/Bedieningen

Voor elke zonweringsoplossing is er een bijpassende elektrische bediening. Ook voor binnenzonwering en raamdecoratie zijn er allerlei opties mogelijk.

Soorten

Elektrische bediening kan op elk type zonwering worden toegepast. Ook voor binnenzonwering en raamdecoratie zijn er talloze mogelijkheden. Om de ingebouwde motor te kunnen bedienen zijn er talloze schakelsystemen leverbaar. Standaard wordt er een opbouwschakelaar gemonteerd maar ook via afstandbediening zijn er talloze opties. Tegenwoordig heeft u de mogelijkheid om via telefoon of pc uw zonwering waar ook ter wereld te bedienen. Dit kan ook gecombineerd worden met uw verwarming, verlichting en bijvoorbeeld uw alarmsysteem.

Somfy

Somfy maakt al jarenlang zeer betrouwbare motorisering voor zonwering, rolluiken, garagedeuren en vele andere toepassingen. Met het merk Somfy bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit. Niet voor niets kiezen wij dan ook voor hun mogelijkheden.

Benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn voor uw zonweringstoepassing? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom even langs in de showroom.

Bediening

(0182) 502 678

Maak kennis met onze unieke werkwijze