Uitvalschermen

Op zoek naar een passende oplossing voor uw raam op hoogte? Een oplossing die niet klappert maar wel de voordelen heeft als andere oplossingen? Dan zijn uitvalschermen perfect voor u.

Ideaal voor ramen zonder vrije doorloop

Uitvalschermen zijn een vanaf oudsher bekende toepassing. Deze praktische toepassing wordt vaak toegepast op ramen waar geen vrije doorloop is vereist. Mede door zijn windvasten armen zijn ze ook gebruiksvriendelijk voor ramen op hoogte. Deze windvasten armen zorgen er namelijk voor dat het scherm niet hinderlijk gaat klapperen.

Bekijk ons aanbod

Hieronder vind u onze verschillende soorten toepassingen

Markiezen

Type Rimini

Een traditioneel uitvalscherm geschikt voor de kleinere maatvoeringen. Semi-cassette uitvoering met ronde buis als voorlijst. Leverbaar tot 4 meter breed.

Markiezen

Type Napoli

Dit type is de grotere broer van de Rimini. Semicassette scherm met een ronde buis als voorlijst. Leverbaar tot 5 meter breedte. Dit scherm is ook leverbaar met speciale glijarmen.

Type Mallorca

Het meest verkochte uitvalscherm van Nederland. Een compact scherm met uitstekende doekbescherming. Leverbaar tot 425 cm uit een stuk en gekoppeld tot 800 cm. Een aanwinst voor uw gevel.

Type Florence

Een volledig gesloten cassette scherm met mooie ronde vormgeving. Ook de armen zijn bijpassend rond afgewerkt. Leverbaar tot een breedte van 525 cm uit een stuk en 750 cm gekoppeld.

Markiezen

Type Palma

Een uitvalscherm met dezelfde constructie als de Florence alleen dan met afgeschuinde voorlijst. Leverbaar tot 525 cm uit een stuk en 750 cm in de gekoppelde versie.

Markiezen

Type Markisolette

Zeer geschikt voor hoge ramen omdat het doek eerst verticaal zakt. Optimale zonwering met een exclusieve uitstraling. Leverbaar tot een breedte van 250 cm.

Sunpro helpt jou graag

Zijn uitvalschermen de juiste oplossing of twijfelt u hier nog over? Dan komen wij graag met u in contact. Wij voorzien u graag van de informatie waar u behoefte aan heeft en denken mee waar nodig. Neem daarom contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Uiteraard bent u ook altijd welkom in onze showroom.

(0182) 502 678

Maak kennis met onze unieke werkwijze