Home | Ons adres

Houten jaloezieŽn


Creëer een unieke sfeer in huis met op maat gemaakte houten jaloezieën. Het natuurlijke materiaal geeft je interieur een exclusieve en trendy uitstraling en treedt moeiteloos in harmonie met iedere woonstijl.

Speel met de lichtinval in huis door de lamellen zachtjes te kantelen. Woon je aan een drukke straat waar veel mensen langslopen of heeft je woning grote raampartijen? Dan heeft het kantelen van de lamellen als bijkomend voordeel dat je ook eenvoudig je privacy bepaalt.

Maak je houten jaloezie extra persoonlijk met een contrasterend of bijpassend ladderband. Door bijvoorbeeld witte houten jaloezieën te combineren met ladderband in een donkere kleur, valt je raamdecoratie nog meer op! Ladderband heeft als bijkomend voordeel dat het de lamelgaatjes uit het zicht laat verdwijnen.

Keuze uit diverse lamellen
De lamellen van houten jaloezieën zijn verkrijgbaar in:
• 25 mm, voor een subtiele uitstraling.
• 50 mm, passend in ieder interieur.
• 65 mm, voor een robuuster effect.
Je kunt kiezen uit verschillende soorten hout, of uit geverfde lamellen in diverse kleuren.

Houten jaloezieën worden standaard uitgevoerd met een optrekkoord en een tuimelkoord. Dankzij innovatieve technieken gaat het kantelen van lamellen gemakkelijk. Ook het optrekken en laten dalen kan met een vloeiende beweging. De bediening is naar keuze links, rechts of kruislings.

Alle raamdecoratie wordt op maat gemaakt zodat uw gekozen raamdecoratie helemaal naar wens is en perfect hangt. Op deze manier heb je er het langste plezier van! Bent u geïnteresseerd in de houten jaloezieën? Kom dan voor meer informatie langs in onze showroom in Haastrecht